Praktijk voor onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten Sittard

Hyperventilatie

Veel mensen hebben last van hyperventilatie. Bij minimale inspanning hebben ze het gevoel dat ze geen lucht krijgen. Bij uitgebreid onderzoek bij de huisarts en longarts van de longen en de luchtwegen worden geen afwijkingen gevonden. Wat is dan wel het probleem?

Lees meer...

Fibromyalgie

Pijn in de spieren en in de aanhechtingen van de spieren is een veel voorkomend probleem. Het kan zich voordoen in o.a. de armen de benen de rug en de kaken.

Lees meer...

Psychische problematiek

Vanuit mijn natuurlijke interesse in anderen en mijn studie geestelijke gezondheidswetenschappen wil ik graag een stukje met mensen oplopen in de problemen die ze tegenkomen in hun dagelijks leven. Iedereen heeft zijn valkuilen en kwaliteiten.

Lees meer...

Het prikkelbare darmsyndroom

- Spastische darmen

Buikklachten kunnen heel wat problemen opleveren. Niet alleen kan men last hebben van heftige buikpijn, maar ook verstopping en diarree kunnen een grote impact hebben op het dagelijks leven.

Lees meer...

Het chronisch vermoeidheidssyndroom

- M.E. (Myalgische Encephalitis)

Moeheid is waarschijnlijk een van de meest gehoorde klachten bij de huisarts. Het kan zo sluipend ontstaan dat je niet eens meer weet wat je oorspronkelijke energieniveau was.

Lees meer...